Smještaj na selu "Nedić"

           Smještaj na selu “Nedić” nalazi se u sjeverozapadnom dijelu opštine Derventa, u selu Trstenci. „Nedić“ je smješten u podnožju planine Motajice, nedaleko od rijeke Save i magistralnog puta Derventa-Srbac. Od gradskog naselja Derventa udaljen je 15 kilometara.

Smještaj čine dvospratna porodična kuća u kojoj se nalaze tri sobe sa osam ležajeva, te kupatila i soba za dnevni boravak. U pomoćnom objektu pored kuće nalaze se sala za ručavanje, dnevni boravak i bilijar salon.

U sastavu seoskog domaćinstva nalaze se mini farma svinja, bašta sa povrćem, voćnjak, obradive površine i šuma. Prema dogovoru sa vlasnikom smještaja, moguća je i priprema tradicionalne hrane ovog kraja, te drugi specijaliteti.

Nedaleko od kuće, na 13 dunuma zemlje, nalazi se i izletište Bugarije. Smješteno je oko potoka Crna rijeka na kojem se nalazi i vodenica. Na izletištu se nalaze manja ladara i klupe za odmor, te ribnjak gdje se može pecati nekoliko vrsta ribe.

 Neposredno okruženje smještaja „Nedić“ čine šume planine Motajice, na obližnjoj rijeci Savi nalaze se ribarske staze i ribarska kuća, a nedaleko od Trstenaca je i manastir Osovica. Vlasnik smještaja je Zdravko Nedić.

 

Kontakt:

Smještaj na selu „Nedić“

Trstenci bb, 74400 Derventa

00 387 (0)53 320 155; 00 387 (0)65 662 915