"Turistička organizacija" na sajmu u Banja Luci

10.12.2021.

Javna ustanova „Turistička organizacija grada Derventa“uzela je učešće na „Jesenjem sajamu 2021“, u Banja Luci koji obuhvata 24. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta „Lorimes 2021“, 24. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva, te 24. Međunarodni sajam hrane i pića.

„Turistička organizacija“ izložila je na pomenutom sajmu promotivi materijal grada Derventa, na zajedničkom štandu „Turističke organizacije Republike Srpske“.

Na sajmu je predstavljena i „Krajiška kuća“, koja je po mišljenju mnogih izlagača poslužila kao pozitivan primjer i praksa ostalim proizvođačima i izlagačima  sajma.

Sajam je svečano otvorio predsjednik Vlade Republike Srpske, Radovan Višković, a otvaranju su prisustvovali i ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić, ministar uprave i lokalne samouprave Senka Jujić, predsjednik Skupštine grada Banje Luke Mladen Ilić, predstavnici Privredne komore grada Banja Luka, predstavnici Turističke organizacije Republike Srpske i mnogi drugi.

 

 

Top news