Turistička organizacija na Sajmu privrede u Modriči

10.09.2019.

Deseti sajam privrede Modriča 2019. održan je 5. i 6. septembra u JU „Kulturno sportski centar“ Modriča, a dio sajma iz oblasti poljoprivrede smješten je na poligonu ispred sportske dvorane. Organizatori manifestacije bili su Opština Modriča i Razvojna agencija opštine Modriča u saradnji sa modričkim privrednicima, preduzetnicima i poljoprivrednim proizvođačima.   Sajam je zvanično otvorio  načelnik opštine Modriča, Mladen Krekić te sa ministrom privrede i preduzetništva u Vladi RS Vjekoslavom Petričevićem i pomoćnikom ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Zoranom Maletićem.

Petričević je rekao da je ovo ozbiljna manifestacija koja privlači sve veći broj izlagača sa prostora ove opštine, regije, Srbije, a ove godine i iz Hrvatske.

Sajmovi su značajni za razmjenu iskustava i poslovnih aktivnosti privrednika, što ide u svrhu razvoja privrede. Zbog toga će Ministarstvo uvijek podržavati sajam u Modriči i u drugim opštinama u Republici Srpskoj - rekao je Petričević novinarima nakon obilaska štandova. Na ovogodišnjem sajmu je učestvovala Turistička organizacija Republike Srpske, Turistička organizacija opštine Derventa kao i predstavnici turističke organizacije iz Modriče i Broda.

 

 

 

Top news