“Turistička organizacija” na Sajmu u Banja Luci

28.11.2017.

Sajam doo na Banjalučkom velesajmu i ove godine je organizovao sajam pod nazivom „Jesenji sajam 2017“, u sklopu koga se održali:

21. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – AGROS 2017,

21. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta – LORIMES 2017,

21. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

              

               Javna ustanova „Turistička organizacija opštine Derventa“ bila je učesnik ovogodišnjeg „Jesenjeg sajma 2017“. Promotivni materijal o Derventi izložen je na štandu TORS-a,uz  ostale turističke organizacije iz Republike Srpske. 

               Svoje mjesto na sajmu uzele su neke od vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini i regionu, kao i manja preduzeća, udruženja, te samostalni preduzetnici i proizvođači.

Ove godine okupili su se izlagači iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Rumunije i Indonezije.

               Održavanje Jesenjeg sajma 2017 podržali su Grad Banja Luka, Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske, JP „Šume srpske“, Lovački savez RS, Privredna komora Republike Srpske, Tehnološki fakultet Univerziteta u Banjoj Luci koji će vršiti ocjenu kvaliteta određenih proizvoda, dok svojim učešćem značaj ovoj manifestaciji pružaju i brojne institucije iz Bosne i Hercegovine i regiona.

               Ovogodišnji Jesenji sajam okupio je oko 180 izlagača na 120 štandova. Sajam, pored klasične postavke izložbenog i prodajnog karaktera, sadržavao je  i stručna predavanja, prezentacije i degustacije, ribolovački kotlić, te razne druge oblike promocije.

               „Jesenji sajam 2017“ bio je otvoren za posjetioce od 10 do 19 časova, dok je svečano otvaranje održano u četvrtak, 16. novembar u 11 časova, kada su  nastupiti KUD „Remezijana“ iz Bele Palanke. Medijski pokrovitelj „Jesenjeg sajma 2017“ bio je „Glas srpske“.

 

 


 

Top news